nav-left cat-right
cat-right

Weight Watchers recepten

Weight Watchers helpt mensen met overgewicht afvallen door zich te houden aan het Weight Watchers dieet. Bij het dieet gaat het niet om calorieën tellen, maar om het tellen van Pro Points en het verdienen van Fit Points. De calorie-inname wordt gebaseerd op de Pro Points, die worden gebaseerd op de inname van verzadigd vet, eiwitten en suikers. Wanneer je weinig Pro Points eet, krijg je op de lange termijn minder honger en dit is gunstig voor het dieet. Fit Points krijg je door te sporten of andere lichamelijke activiteit te verrichten. Weight Watchers levert ook recepten aan om gezond te eten en om je aan het dieet te houden.

Recepten

De recepten van Weight Watchers zijn gebaseerd op ‘normaal’ eten. Het is niet de bedoeling dat je minder gaat eten, maar dat je maaltijden gezonder worden. Zo geven zij lekkere, gezonde recepten die niet moeilijk klaar te maken zijn en dus  voor iedereen haalbaar zijn. Voorbeelden van recepten van Weight Watchers zijn bijvoorbeeld recepten met pasta, recepten met kip en het doel is natuurlijk om gezonde en makkelijke recepten te maken.

Vaak wordt er gezegd dat je geen pasta mag eten wanneer je op dieet bent. Tijdens een Weight Watchers dieet kan je prima pasta eten, aangezien pasta weinig vet bevat en gezonde vitamines en mineralen bevat. Zo bestaan er veel Weight Watchers pasta recepten met bijvoorbeeld veel groenten, pijnboompitten en vlees om te voorzien in veel voedingsstoffen.

 Ook raadt Weight Watchers veel recepten aan met kip. Kip is erg mager vlees en kan dus tijdens een dieet prima gegeten worden. Naast het lage vetgehalte, bevat kip veel eiwitten, vitamines en mineralen welke gunstig zijn voor het lichaam. Om deze reden heeft Weight Watchers veel recepten bedacht die kip bevatten, zoals salades met kip of een lekkere Indiase curry met kip.

Het doel van Weight Watchers is natuurlijk om gezonde recepten aan te leveren, zodat een dieet vohouden makkelijker wordt. Bij een gezond recept is het belangrijk dat het eten niet veel calorieën bevat en dat het wel alle belangrijke voedingsstoffen bevat die het lichaam nodig heeft. Zo gebruikt Weight Watchers in haar recepten vaak groenten en is variatie in het eten erg belangrijk, om verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen.

Waar te vinden?

De recepten van Weight Watchers zijn natuurlijk te vinden op de website van Weight Watchers zelf. De meeste recepten worden echter pas zichtbaar wanneer je aangemeld bent voor het Weight Watchers programma en dit kost natuurlijk geld. Ook zijn de recepten te vinden in het kookboek van Weight Watchers. Maar om eenvoudig en gratis Weight Watcher recepten te vinden, kan je simpelweg zoeken op het internet. Veel websites en blogs publiceren regelmatig recepten gelinkt aan Weight Watchers. Zo zijn de recepten te vinden op de website van smulweb, ohmyfoodness, goedetengezondleven en weegclub.

Conclusie

De receoten die Weight Watchers uitgeeft zijn erg geliefd, ook onder mensen die Weight Watchers niet volgen. Dankzij de SmartPoints is het makkelijk te bekijken of iets gegeten kan worden of niet. Het grote voordeel van de recepten van Weight Watchers zit hem in het feit dat deze recepten ook erg lekker zijn en je zo nu en dan gewoon mag zondigen, tenzij je dit later maar weer compenseert.

Comments are closed.