nav-left cat-right
cat-right

Wat zijn het Feel Good programma en ProPoints?

Begin 2016 heeft Weight Watchers enkele veranderingen toegepast, zo kan er nu gebruik worden gemaakt van het geoptimaliseerde Feel Good programma. Dit afvalprogramma richt zijn aandacht op drie onderdelen, dat zijn ‘eten, bewegen en leven’. Daarnaast heeft Weight Watchers ook het ProPoints programma links laten liggen en is het gestart met het SmartPoints programma. Het is een soortgelijk programma, maar dan net wat beter en meer van deze tijd.

Zoals wij allemaal van Weight Watchers gewend zijn gaat veel aandacht uit naar de voeding, maar het bewegen en het leven krijgt een grotere rol in het geheel. Het leven is een belangrijk onderdeel, want een mens moet tijdens zijn dieet niet enkel letten op wat het niet mag, maar juist ook naar wat het wel mag. Het is een positieve kijk op de veranderingen die in het dagelijks leven zullen worden toegepast. Een gezonde leefstijl is dan ook het halve werk en kan in een later stadium nog altijd erg handig zijn. Met Weight Watchers kijk je namelijk niet alleen naar het nu, maar ook zeker in de toekomst.

Drie pijlers van het Feel Good programma

Weight Watchers is vernieuwd en opgefrist, datzelfde geldt voor de pijlers van het programma. Het is naast de gezonde voeding ook belangrijk om je goed te voelen. De pijlers bewegen en leven spelen daarin een zeer grote en essentiële rol.

De laatste voedingsinzichten zijn meegenomen in de vernieuwingen van Weight Watchers. Door dit afvalprogramma zal het zelfbewustzijn enorm toenemen. De leden van Weight Watchers zal niets worden verboden, dat is niet de insteek van het afvalprogramma. De leden worden bewust gemaakt van wat er nu goed en wat er nu slecht is voor het menselijk lichaam. Alle facetten om jezelf beter te voelen en gezonder worden bij Weight Watchers aan de kaak gesteld en dat maakt het dan ook tot een groot succes.

SmartPoints

ProPoints bestaat niet meer, tegenwoordig kan er gebruik worden gemaakt van het vernieuwde SmartPoints. De vernieuwingen zijn gemaakt op basis van de laatste ontwikkelingen en ontdekkingen op het gebied van voeding. Zo zullen er meer punten worden toegekend aan voedingsmiddelen waarin suiker en verzadigd vet zitten. Er zal ook meer aandacht worden besteedt aan proteïnen. Waar er vroeger vijf punten werden toegekend aan een croissant, zijn dat er nu acht. Maar kipfilet is tegenwoordig slechts één SmartPoint, waar er vroeger nog drie ProPoints voor werden toegekend.

Voordelen van het Feel Good programma en SmartPoints:

  • De vernieuwde applicatie geeft de mogelijkheid om in contact te komen met andere leden van Weight Watchers.
  • Het is mogelijk om op het Weight Watchers Forum te discussiëren en elkaar te ondersteunen.
  • Cursussen worden meer en vaker aangeboden.
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding zijn meegenomen in het programma.

Conclusie

Met het vernieuwde Feel Good programma heeft Weight Watchers zich van haar sterkste kant laten zien. Het gaat bij afslanken niet alleen om het minderen in gewicht, maar ook om een algehele gezondheid (mentaal én fysiek). Het mag duidelijk zijn dat het Feel Good programma je een volledige boost zal geven. Op deze website leggen we graag verder uit welke voordelen er nog meer zijn aan online Weight Watchers.

Comments are closed.