nav-left cat-right
cat-right

Wat zijn de ervaringen met Weight Watchers?

Weight Watchers bestaat al tientallen jaren en miljoenen mensen zijn al geholpen door dit geweldige programma. De ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. Dit kan natuurlijk verschillen, aangezien het ene afvalprogramma beter bij een persoon past dan het ander, dit loopt zeer uiteen. Het grote voordeel van Weight Watchers is dat het een afvalprogramma is dat lang kan worden volgehouden, waardoor het resultaat langer voort zal duren. Het is geen goed dieet voor personen die in korte tijd veel gewicht willen verliezen. Daarnaast hoeft er niet gelet worden op de calorie├źn, wat op zichzelf al een verademing is.

Online reacties op Weight Watchers

Het internet is een goed medium om andermans ervaringen te lezen met betrekking tot Weight Watchers. De online reacties zijn zeer verschillend van elkaar, de ene is positief en de ander wat negatiever. Maar over het algemeen mogen wij spreken over een succesvol en betrouwbare afvalmethode die veel mensen aanspreekt en heeft geholpen met het verliezen van gewicht.

Er zijn diverse Weight Watchers gebruikers die problemen ervaren met de applicatie van Weight Watchers. Deze app kan na enige tijd nog wel eens vastlopen, maar deze problemen zijn vaak te verhelpen door een update uit te voeren op de mobiele telefoon of het tablet. Andere klachten gaan vaak over de functie van het ‘dagboek’, welke online gebruikt kan worden. Veel gebruikers snappen de functie van het dagboek niet goed, maar daarvoor kan het beste contact worden opgenomen met Weight Watchers zelf.

Positieve reacties

De meeste Weight Watchers gebruikers laten positieve reacties achter. Deze afvalmethode heeft veel mensen geholpen, zo loop je tegen veel succesverhalen aan. Enkele schrijvers vertellen over het verlies van ruim dertig kilo, waarvan sommige in een periode van nog geen zes maanden. Er zijn ook veel reacties te lezen, waarin vermeldt wordt dat het streefgewicht enkele jaren na dato nog altijd in stand is gehouden. Laat dat nu de hele opzet van Weight Watchers zijn.