nav-left cat-right
cat-right

Over Weight Watchers

Overal ter wereld zijn mensen dagelijks bezig om af te vallen, de nodige kilootjes moeten er vanaf. Hiervoor zijn onderhand al honderden soorten methodes, maar de bekendste van allemaal is ‘Weight Watchers’. Al sinds 1963 wordt deze afvalmethode dagelijks gebruikt. Weight Watchers werd opgericht door Jean Nidetch, deze Amerikaanse merkte dat diverse afvalpogingen stokte en kwam met een idee. Samen met enkele bekende creĆ«erde zij Weight Watchers, het concept sloeg direct aan bij het grote publiek.

Wereldwijd is Weight Watchers een groot succes geworden. Elke week volgen rond de miljoen mensen dit afvalprogramma. Ook onder de Nederlanders wordt deze afvalmethode nog wekelijks gebruikt, ongeveer zeventienduizend Nederlanders volgen het programma.

Wat is Weight Watchers nu precies?

Wat er belangrijk is om te weten, dat is dat Weight Watchers geen officieel dieet is. Dit afvalprogramma staat de gebruikers toe om alles te blijven eten, hoe opmerkelijk dat ook klinkt. Weight Watchers kijkt naar de hoeveelheid voeding. Daarnaast moet de gebruiker zich bewust worden van wat de voeding nu precies is, weet wat je eet! De gebruikers van Weight Watchers zullen zich meer bewust worden van de voeding en de leefstijl. Bij succes zal gewichtsverlies snel volgen.

Weight Watchers is geen wondermiddel voor snel gewichtsverlies in zeer korte tijd, het programma is juist voor de lange termijn in het leven geroepen. Dat is wat Weight Watchers zo speciaal en succesvol maakt. Weight Watchers organiseert veel bijeenkomsten, maar het programma kan ook online worden gevolgd. De keuze is aan de gebruiker van het afvalprogramma.

Waar maakt Weight Watchers het verschil?

Weight Watchers bestaat al ruim vijftig jaar en heeft in die tijd een enorme groei doorgemaakt. Het programma bestaat dan ook uit vier pijlers, deze maken het verschil. Bekijk hieronder de vier pijlers:

Gedrag van de gebruiker

Afvallen lukt alleen als het gedrag van de gebruiker zal veranderen. Sta je niet positief tegenover het programma, dan zal het gedoemd zijn om te mislukken. Sta sterk in je schoenen en maak van het programma een enorm groot succes.

Voedingskeuzes

Is het de laatste tijd fout gegaan en ben je aangekomen, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk komen door de gemaakte voedingskeuzes. Weight Watchers leert jou meer over de voedingskeuzes, waardoor jij voortaan betere keuzes kan gaan maken. Dit maakt een essentieel verschil en zal voor de rest van je leven handig zijn om te weten.

Bewegen

Afvallen zal niet lukken door enkel en alleen op de bank te zitten, er moet bewogen worden. Probeer een conditie op te bouwen door dagelijks minimaal een half uur te bewegen. Dit zal ook het dagelijks leven een stuk makkelijker maken en je zult beter in je vel zitten.

Steun

Weight Watchers staat in het teken van steun en die zul je dan ook zeker krijgen. De groepsbijeenkomsten kunnen zeer ondersteunend zijn. Maar vraag ook aan de naaste omgeving om rekening te houden met de situatie. Vrienden en familie kunnen het programma goed ondersteunen.

Weight Watchers Online

Deze website www.weightwatchersonline.nl richt zich op de online manier van afvallen conform Weight Watchers. Op deze website informeren we je over het Feel Good programma van Weight Watchers, doen we de lekkerste Weight Watchers recepten uit de doeken en bereiden we jou voor om optimaal af te gaan vallen met behulp van dit internationaal bekende dieet.